Besiktat och klart!



Ja gud va skönt som flickan sa!
Fick som sagt en besiktningstid kl 16.00 igår i Borlänge och bilen gick igenom utan anmärkning. Tänk vad en sån till synes liten sak kan göra en glad (som flickan sa?). Innan besiktningen så hade jag och Paula ätit på Burger King eller som hon säger, "BK". Efter det så gick vi på Kupolen och hon shoppade lite och jag kände mig rätt tråkig. Hade huvudvärk och kände att jag kanske inte var världens roligaste men efter besiktningen så sa Paula att det blev en jävla skillnad. Med andra ord så gjorde det nog min dag, att Leksand sen slog Malmö gjorde inte saken sämre. Det nämner jag dock i ett eget inlägg...

Efter matchen så var i alla fall Paula rejält besviken och arg vilket var förståeligt så jag ställde upp som den goda vän jag är och började tanka i henne sprit. Efter det gick vi ut på baren med Evert, Robin, Spogge m.fl. och vi hade rätt så roligt, jag tog det dock lugnt med tanke på dagens träning som jag genomförde helt okej. Annars så har det inte hänt mycket idag, vi har ätit tacos och ska snart börja förfesta. Ska bara ringa runt till lite folk först.

Allt för nu


Pokerkväll

God morgon!

Igår kom Paula och sen dess har det varit full fart. Vi började med att åka hem och äta, morsan hade gjort pasta & skinksås vilket var nice. Efter det så såg vi "Wedding Chrashers" innan vi åkte till storebrorsan för att gratta hans dotter Fanny som fyllde år den 24:e. Väl där blev vi kvar rätt så länge då det är fett svårt att slita sig från barnen, de är så sjuuukt söta!

När vi sen kom hem så åkte vi förbi Dan och hämtade några öl, det var nämligen pokerkväll med grabbarna som gällde. Det blev många skratt som vanligt även och jag inte vann den här gången. Vill även passa på att nämna att Paula kom sist ;)
Nu ska vi snart åka till Kupolen och gå runt lite och eventuellt så ska jag även besikta bilen trots allt. Har en tid kl fyra som jag kanske avbokar, det beror på hur det går för pappa med min bil i detta nu.

Allt för nu


Städning



Gårdagens träningar gick bra och bilen blev fin. Dock så blev det ingen besiktning då jag fick lov att avboka den p.g.a. att ljuddämparen börjat läcka igen samtidigt som skyltbelysningen inte får ström. Känns riktigt surt då jag åker på körförbud på måndag så det gäller att fixa det nu. Som tur är så är min pappa så snäll så han har sagt att han ska fixa det och jag har hans bil så länge :)

Själv så ska jag precis börja städa, Paula kommer kl 14.49 och då kan det inte se ut som det gör nu. Jag skäms verkligen när jag har folk hos mig och det är stökigt, mina vänner säger dock att jag bara är pedant och det stämmer nog. Hur som helst så har jag väldigt mycket som ska göras idag så det får räcka så här. Hör av mig senare! :)

Allt för nu

 

Promenad



God morgon!
Vilken skön morgon det varit så här långt! Gick upp vid åtta och duschade och tog det lugnt ett tag innan jag åkte ner och lämnade bilen på Bil & Bussvård. Har verkligen börjat bli kompis med den killen som jobbar där och han erbjöd sig att skjutsa mig men jag kände att jag fick tacka nej. Inte för att det hade varit nåt problem att åka med han men jag hade verkligen ställt in mig på en promenad så här på morgonkvisten och det var riktigt skönt som flickan sa. Jag pluggade i handsfreen och med musik i öronen hela vägen så var det bara skönt att gå.

Nu sitter jag här och dricker kaffe och äter frukost med världens snällaste katt som hoppat upp på stolen bredvid för att hålla mig sällskap som ni ser på bilden ovan. Är han inte söt? Skönt med lite sällskap så jag slipper äta själv :)
Nu ska jag äta upp och pallra mig iväg till gymmet så jag hinner klart innan jag ska hämta bilen.

Allt för nu


Produktiv dag



Ja, idag har jag fått mycket gjort och det känns bra!
Det började med uppstigning kl 09.00 och en stadig frukost. Därefter åkte jag till Leksands Bildelar och skaffade en förlängare till avgasröret. När klockan sen slog tio så hade jag även hunnit med att boka tid imorrn bitti för en in- och utvändig tvätt av bilen hos Leksands Bil & Bussvård. Det blir alltså till att gå upp ännu tidigare imorrn då jag ska lämna bilen där vid nio. Sen ska jag även gå tillbaka och hämta bilen vid tolv och det är ganska lång att gå, drygt!

Nåja, det blir nog bra med lite motion och det får vara morgondagens problem. Nu är jag rätt nöjd med min dag och det känns bra både när jag blickar tillbaka på gymningen och innebandyn. Hann även äta lunch Jimmy och sen så spelade vi dator nån timme så den här dagen var fett bra!
Det känns som att det får räcka så. För övrigt så klarade United 0-0 på bortaplan mot Inter, nu avgör vi hemma!

Allt för nu



Bilfix



Blev inget gym för mig idag då farsan tyckte att vi skulle fixa bilen inför besiktningen istället. Egentligen kan jag inte säga emot då han har rätt i det han säger men jag var verkligen sugen på att gymma. Nåja, surt sa räven, allt är inte roligt här i livet. I skrivandes stund så sitter jag här rejält uttråkad och väntar på just pappa som är och hämtar lillebrorsan på hans hockeyträning, hur vore det om han kunde gå nån gång? Ja, ibland är mina syskon jobbiga men det är sånt man får ta det är ju trots allt inte så ofta som de är det. Dock så blev jag irriterad på dem idag när jag hade lagat ris och kyckling men ingen åt. Det var inget fel på själva maten men det är väldigt lite som duger åt dem så tar de nån smörgås eller nåt istället, speciellt den s.k. "hockeyspelaren".  Jag trodde det var viktigt att sköta kosten när man idrottar...

Annars så blev det potatis och skinkstek med brunsås, bearnaisesås och grönsaker till kvällsmat, mycket gott! Skulle varit perfekt att träna på men nu blir det som sagt till att krypa under bilen istället och ja, jag kanske är lite bitter. Imorrn ska jag i alla fall upp tidigt och se till att va på gymmet före klockan tio så jag är hemma lagom till en tidig lunch. Med det i ryggen så kommer nog morgondagen bli kanon. Jag ser verkligen fram emot de kommande dagarna då det är innebandy imorrn och fotboll på onsdag. Sen på torsdag eller senast fredag så kommer ju som sagt Paula så det känns som att det blir en riktigt bra vecka. Får se till att toppa den med en utgång på lördag, det är ju trots allt löning och jag får en riktigt bra lön nu på onsdag! :)

Nu ska jag gå ner och sopa av bilen, känner också att jag måste springa till Konsum och ha tuggummin.

Allt för nu


Spekulerar lite



Godmorgon!
Sitter här och tittar ut över ett snöigt Leksand samtidigt som jag hör kaffebryggaren puttra så smått i takt till U2's "Still haven't found what I'm looking for". Ingen annan är vaken, mina syskon ligger och sover och de är nog ganska tacksamma över sitt sportlov. Samtidigt som det känns lugnt och harmoniskt så känns det lite konstigt, idag behöver jag egentligen inte göra någonting. Träningen igår ersatte dagens träning som är inställd då vi ska få vila lite den här veckan. Alltså så behöver jag inte göra någonting, vilket det är sällan som jag känner. Dock så ska jag gymma idag men först ska jag städa här hemma, får ju besök på torsdag och Paula stannar en hel vecka! Ska bli otroligt skönt att återse en "gammal" vän som jag inte sett på över ett år, tror nog ni alla där ute vet hur det känns.

Har precis suttit och läst på sportbladet om förväntningarna inför fredagens match och alla verkar väldigt säkra på att Malmö ska ge oss storstryk, jag är inte lika övertygad. Jag vet att det talas om "tredje gången gillt" och att Malmö inte har nån press på sig. Vänta lite nu... Inte har någon press på sig? Egentligen så är pressen större än nånsin och jag tror att spelarna vet det men att de givetvis inte vill säga det, det hade inte jag heller gjort...

Hur menar jag då?
Jo, om Malmö vinner så har de minst tre matcher kvar på säsongen och om de även skulle klara Play-Off och når kvalserien så har de hela 13 matcher kvar. Om vi då räknar med ett publiksnitt på ca 12 000 och sju hemmamatcher så förstår ni själva att det är stora pengar. Dock så tror jag inte att det kommer bli så, färgad av mitt blåvita hjärta javisst men traditionens makt är stark. Alla vet förutsättningarna och hur det gått tidigare och det sätter sig nog i bakhuvudet på alla, även de som knappt hade fått hår på pungen när Malmö var här för två år sedan...
Lägg där till att Leksand knappast vill avsluta med en förlust på hemmaplan samtidigt som man inte vill förlora tre raka mot Malmö. Vi tog oss samman på Hovet och slog AIK, jag tror vi gör det igen på fredag fast då är det Malmö som återigen får lida.

Konsekvenser?
Om Leksand vinner så kommer Malmö begäras i konkurs av privatpersoner som fortfarande inte fått sina pengar och den ekonomiska krisen är långt ifrån löst hos skåningarna. Skulle Malmö däremot vinna så har man kanske räddat föreningen. Ja, ni förstår själva. Att Malmöspelarna inte har någon press på sig är rent skitsnack, pressen är tvärtom större än nånsin. Janne Huokko har nätat båda åren mot Malmö i sista matchen och senast så sänkte han AIK. På fredag kan han sänka Malmö och det kanske för gott...

Allt för nu


Trött efter helgen



Ja, då var det dags att uppdatera bloggen lite. Det blev aldrig någon tid över för bloggande igår då det vart en väldigt hektisk dag. Dagen började med att jag vaknade klockan 11.00 av att klockan ringde och det kändes bra att ha fått sova ut. Därefter blev det en stadig frukost innan jag joggade bort till fysträningen strax före klockan ett. Jag kände mig inte hundra pigg och träningen gjorde det inte bättre då vi hade s.k. "backträning", alltså intervaller i uppförsbacke. När jag väl kom hem efter det så var jag verkligen helt slut och jag somnade faktiskt i soffan framför tvn...

Jag vaknade därpå efter ca 45 minuter och gjorde mig i ordning för att fika med Evert och Sofia. När jag hämtat dem fick vi oss en rejäl promenad runt hela Leksand när vi letade matställe för det var nämligen fullt överallt p.g.a. Melodifestivalen, snacka om att det gick mig på nerverna. Nåja, till slut så satt vi i alla fall på American Pizza och jag var bara glad över att få mat i magen. Efter det så fick vi äntligen varva ner lite när vi gick hem till mig och drack kaffe, det kändes riktigt bra.

Kvällen då?
Jo, den tillbringades först hos Janne där han och jag drack lite allt möjligt framför tvn innan vi gick iväg till festivaltältet. Kvällen blev mycket rolig med massa folk och massa öl. Dock så blev inte dagens fysträning lika rolig som ni kanske förstår men jag pallade med det ganska bra ändå, det var värre för vissa andra...

Nu sitter jag här och Dan har precis gått hem efter att vi sett Liverpool-Manchester City där hemmalaget sköt bort sina chanser till ligatiteln då de bara fick med sig 1-1. Nu är det United för hela slanten och vi vinner ligan för tredje året i rad!
Nu ska jag göra mig lite kaffe, känner att jag håller på att somna, är fett trött. Ikväll blir det antagligen Beck. Vann förresten på oddset idag igen, den här gången satt jag en hyfsad trippel i Italienska ligan som gav mig nästan 200kr. Det är skönt med de här småvinsterna lite då och då, de gör en lite gladare.

Allt för nu


Snart läggdags



Nu är jag hemma igen och har precis duschat. Ska byta kläder och åka över till pappa för att äta och sova, snacka om att jag är hungrig! Har inte ätit sen kl 13.30 och det börjar bli dags nu. Själva jobbet gick bra och det var en lugn tillställning. Nu på slutet stod jag nere och höll avspärrningen, med andra ord så var jag bara en meter från alla artister när de intervjuades efteråt i ca 20 min, det va nice. Dock så tog jag inga bilder då det var viktigt att vi skötte vårt jobb med tanke på att vi representerade laget. En del slängde i alla fall några snälla ord till mig och Molly Sandén ÄR snygg, ge henne ett par år så jävlar ;)

Nej nu orkar jag inte sitta här, känner att hungern börjar bli alltför stark. Roligt för övrigt att ingen lagt märke till bilden jag la upp i förra inlägget, trodde folk skulle reagera. Det är trots allt år 2009 nu, i alla fall i min värld...
Vill även passa på att jubla stort över att Jackman äntligen fått sparken! Nu har vi en fot i Elitserien! :D

Allt för nu


Melodifestivalen



Ja, idag är det första genrepet på Melodifestivalen här i Leksand. Egentligen så avskyr jag verkligen Melodifestivalen och anser att programmet är helt på dekis men ikväll ska jag jobba där. Vi är ett gäng som jobbar åt laget så vi får in pengar till klubbkassan så det är inget i egen ficka men vad gör man inte för laget? Känns inte som jag behöver det i egen ficka heller för jag fick nämligen ett väldigt positivt lönebesked från Clas idag så nu är jag på bra humör :)

Nåja, hur som helst så ska vi vara kostymvakter så att inget "vanligt folk" vistas där de inte får vara, kan nog bli kul. Nu ska jag byta om, måste gå ner snart. Är inte hemma föran inatt så vi får se om jag hinner uppdatera bloggen nåt mer. Hoppas i alla fall att alla ni läsare får en trevlig kväll, kanske alkohol t.o.m.?

Allt för nu


Torsdag 19/2

Hej igen!
Förra inlägget handlade bara om matchen igår men inget om min dag idag som faktiskt varit riktigt bra. Det känns som att jag fått mycket vettigt gjort och att jag försökt vila tillräckligt inför kvällens fys som börjar om 25 minuter. Det ska dock bli jobbigt för jag är inte hundra i kroppen, jag var nykter igår men jag kom inte i säng förän uret stod på 02.38 och sömn är viktigt när man tränar. Justdärför så såg jag i alla fall till att sova ända elva och skippa gymningen, den tar jag igen imorrn.

Nu på eftermiddagen så har jag mest suttit framför tvn men jag har även hunnit med att diska ett rejält lass och avnjutit ett par koppar kaffe. Kort sagt så känns detta som en bra dag och jag hoppas att fysen, trots sömnbrist går bra. Nu måste jag byta om och jogga dit!

Allt för nu


Skön seger!



Först så funderade jag på att ägna hela det här inlägget till Janne Huokko men det behövs inte, gnagarna fick lida tillräckligt igår och de skämde ut sig. Inte direkt oväntat så spårade det ur för många svartgula fans när drömscenariot utspelade sig - Janne Huokko avgjorde på ett fullsatt Hovet. Givetvis så åker Janne också förbi hemmasektionen och hånler sådär härligt och jag förstår honom verkligen. Man får säga vad man vill om Huokko men han är genomgående bra och öser in poäng, det är nog många elitserielag som vill ha honom på blå...

Annars så började resan dåligt, vår buss var sönder uppe i Orsa så vi blev en halvtimme sena och fick åka i Moras spelarbuss. Ja, ni hörde rätt. Mora har nämligen inte en "egen" buss som Leksand utan de hyr sin och nu fick vi alltså lov att åka i den. Ramsan som ljöd i bussen hela vägen till Hovet var givetvis "puss & kram, kram & puss, olla Moras spelarbuss".
Som om inte det vore nog med att åka i deras buss så blev vi alltså sena till matchen och när vi väl kom fram så hittade inte chauffören (i och för sig inte konstigt med tanke på att Drakarna aldrig åkt på nån supporterresa) men man tycker ju att han borde kunna sitt yrke. Nåja, vi hade hört på radion att AIK ledde med 1-0 men när vi kom in på Hovet så dröjde det bara två minuter innan det var kvitterat. En slump eller känner spelarna av vårt stöd? Jag tror på det sistnämnda...

Nåja, vi vann till slut med 4-3, ett resultat som borde varit större men va gör väl det när Huokko som sagt fick avgöra? Gnagarna hade långa stunder sjungit "Janne Huokko tar den i tvåan" och när målet väl kom så svarade vi med "AIK fick den i tvåan". Kan bara tala om att Hovet tystnade rejält och det kommer bli samma sak i kvalet!

Allt för nu


Avresa om ett par timmar



God morgon!

Gårdagen blev mycket bra, gymningen gick bra och jag kände mig stark. Efter det så lunchade jag och Jimmy innan vi åkte hem till mig för att lira lite dator. Sen skulle han på träning runt fyra så det passade utmärkt då jag hade lovat Evert en fika på Gårdscaféet. Man kan egentligen säga att jag lovat Adam också för han tyckte vi skulle titta förbi när det var som lugnast så han kunde snacka lite skit med oss medans han jobbade. Efter fikat så drog vi sen hem till Evert och såg på 2½ men tills min innebandy började.

Innebandyn då?
Jo, jag var inte med förra veckan då det tydligen hade varit irriterat mien igår syntes inget sånt. Alla var på spelhumör och spelade schysst vilket gör det hela så mycket roligare. Tror även att det mer "riktiga spelet" passar mig då jag var helt outstanding igår. Ja, jag vill inte skryta men igår var min bästa "gubbandy" nånsin och lovorden haglade från de andra. Jag lyckades verkligen med allt, den eleganta tunneln efter den andra samt mål från omöjliga vinklar o.s.v...
Det var verkligen skönt att känna att det verkligen stämde för en gångs skull. Dessvärre orkade jag dock inte spela med mitt andra gäng i Åkerö kl 22-23 men det kanske var lika bra att avsluta medans jag var på topp. Nåja, jag var i alla fall väldigt nöjd när jag kom hem igår och kunde sova gott.

Nu ska jag se till att få i mig en stadig frukost så att jag står mig bra på resan idag, det är nämligen idag som vi (förhoppningsvis) ska krossa Gnaget! Jag ska vara nykter men det är inge kul att åka hungrig så jag tar nog med mig någon liten smörgås eller dylikt. Matchen börjar kl 19.00 på Hovet så jag är inte hemma förän mitt i natten så jag har en lång dag framför mig. Hoppas nu bara på en seger! :)

Allt för nu


God morgon!



Sitter här och äter hårdmackor med pastej och dricker mjölk vilket känns som en riktigt bra start på dagen. Utanför fönstret seglar lätta snöflingor sakta ner sådär så man kan urskilja varje en av dem. Ur högtalarna flyger toner till "Vinn Adams Pengar" som jag lyssnar på i efterhand på nätet och jag måste säga att det känns om att det här kommer bli en bra dag, hoppas jag får rätt.

Hoppas nu att gymningen kommer gå bra, det är tur att det inte är ben jag ska köra för vi körde (precis som väntat) riktigt hårt igår. Det blev ingen tidtagning men istället sprang vi intervaller på basebollplanen som är täckt med 40-50cm snö, vilket var riktigt tungt. Efter det sprang vi "vanliga" intervaller för att sen avsluta med benstyrka. När jag väl sen kom hem så var det stretching för hela slanten som gällde. Hann även hjälpa min lillebror att beställa ett Nintendo Wii på blocket men efter det så skulle syrran ha datorn, därav inget inlägg igår kväll. Lovar att höra av mig senare idag, ska gymma och uträtta lite ärenden först.

Allt för nu

 

Lugn dag

Ja idag har jag bara tagit det lugnt och skönt. Till att börja med så sov jag ut riktigt ordentligt så att jag verkligen var utvilad imorse. Efter det så gick jag upp och åt lunch, ja jag sov så länge...
Bestämde mig redan igår att jag inte skulle gymma idag för jag förväntar mig ett riktigt hårt fyspass ikväll som jag ska iväg på nu kl 19. Jag gissar på att vi först kommer springa någon sträcka på tid och sen köra benstyrka, vi får se :)

Annars så har dagen spenderats med Tommy och vi har bl.a. skickat in hans ansökan om sommarjobb på Clas så jag känner att jag åtminstone fått lite vettigt gjort. Jag matade i och för sig också katten men det känns som en självklarhet. Imorgon blir dock allt som vanligt igen, gymning på förmiddagen och innebandy på kvällen. Sen på onsdag så bär det äntligen av till Sthlm då vi ska krossa Gnaget inför ett fullsatt Hovet!
Nu ska jag byta om, hör av mig ikväll!

Allt för nu


Äntligen hemma



Ja, det är sannerligen skönt att vara hemma efter en lång helg. Speakandet i finalen gick bra, en final som Frölunda för övrigt vann med 3-1 över Nacka i. När jag ser tillbaka på helgen så har det ändå varit rätt roligt och jag har sett mycket hockey och många duktiga grabbar. Jag får det att låta som att jag bara gnäller men det har ändå varit okej och jag har även fått massor med beröm vilket alltid är roligt.

Om 30 minuter så ska jag för övrigt till Amore och äta en kebabtallrik eller en sallad med Dan så nu blir det bara "chill" fram tills dess. Jag känner att jag kan unna mig lite skräpmat efter den här helgen och jag ska försöka att äta det utan att få ångest också. Ikväll så blir det nog tvn och Beck med familjen. Jag hade helst sett Inter-Milan men de vill ha tvn så jag har dessvärre ingen talan. Nåja, man kan inte få allt. Imorrn är det en ny vecka och jag får ta nya tag då!

Allt för nu


Bosatt i arenan



Gårdagskvällen blev helt okej. Det var inte så mycket folk men jag och Ivan har aldrig tråkigt och han har verkligen spottat upp sig på kvinnofronten, hur gör du människa? Nåja, det blev i alla fall rätt lugnt för min del då jag skulle upp i morse, hade första matchen kl 08.45 och sen dess har jag bara varit i arenan och även speakat en till. Blev även tilldelad finalen så jag har en del att göra innan jag får vila men det var så klart roligt att få den. Nu är jag bara hemma en kortare stund, har nästa uppdrag 13.45 och finalen spelas kl 15 så jag är nog klar runt kl 16.

För att återkomma till gårdagen så skrev jag "jag och Ivan" för att det inte gick så bra för stackars Robin som fick gå hem och sova igår som en följd av ett för stort alkoholintag. När jag sen väl kom hem så sov han gott på soffan men hans mage hade dessvärre gjort sig av med spriten om man säger så...
Nåja, han har repat sig hyfsat och vi har väl alla gjort den resan nån gång. Dock så var det inte frågan om någon mat när han kom till arenan, en Fanta fick räcka.

Skulle gärna sitta här längre men jag måste snart gå tillbaka till arenan. Först ska jag sänka en Powerking, jag är trots allt lite trött. Jag hör av mig ikväll om hur cupen slutade. För övrigt så vill jag rikta beröm till min tappra lilla krigare till lillebror som reste och kom tillbaka i andra perioden efter att ha blivit brutalt överkörd av en Stjernenspelare. Jag vart faktiskt orolig ett tag men Erik är tuff, jag är så stolt över honom :)

Allt för nu


Hektisk dag



Shit, snacka om att jag ser tillbaka på en tuff dag. Först imorse så speakade jag en match, sen blev det dubbla träningar och sen blev det speakning igen. Som om inte det vore nog så var det ju även A-lagsmatch där Leksand skämde ut sig och nu sitter jag hemma och väntar på lite folk som ska komma hit på förfest. Själv har jag sänkt fyra öl så jag har en bit kvar till toppformen...

Hur gick allt då?

Ja, speakandet går som på räls, känns som att jag kommit in i det och fått kött på benen nu. Annars så gick träningarna också rätt så bra. Tränade med Leksand efteråt och det var tyvärr ingen rolig upplevelse. Laget är helt försvunnet och kvar står massa vilsna P16-spelare. Jag hörde att de vill ha tillbaka mig som kapten och ledare på planen men det finns i nuläget inte en chans. Det är synd att se för det är en klubb som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och den dag de får en riktigt bra tränare och en stark trupp så kan jag tänka mig att återvända. Dock så trivs jag väldigt bra i mörkblått just nu, jag har kommit bra in i laget och blivit mycket väl omhändertagen. Jag trodde att de inte skulle gilla en inbiten leksing som mig som kört över både den ena och den andra TIF-spelaren i mina dar men jag blev positivt överraskad.

Hockeyn då?
Ja, vad ska jag säga? Jag blir riktigt orolig när det ser ut så här med bara tre matcher kvar tills det ska avgöras. Nog för att vi inte har nåt att spela för men det spelar ingen roll. Eneqvist, Ollas och Hägglund går ut och gör sin dag på jobbet varje dag oavsett motstånd och det måste fler göra. Janne Huokko är också genomgående bra men en sån som Karlberg var totalt osynlig idag, man undrar om han ens var med? Spelar vi så här så blir vi utskåpade av Gnaget på onsdag och det pallar jag inte med, speciellt inte när det är resa ner. Jag hoppas bara att allt löser sig, det måste det göra...
En av få positiva saker idag var trots allt att Mathias Johansson var bäst på isen trots att han är ny och det är bara att hoppas att fler tar efter. KOM IGEN NU LEKSAND!

Nu borde Ivan dyka upp snart och Robin är redan här. Nu blir det alkohol för hela slanten, hörs imorrn!

Allt för nu


Speaker



Det blev aldrig någon träning igår, det blev nämligen nästan -25ºC i natt så det var riktigt kallt igår kväll. Istället blev jag hemma framför tvn hela kvällen men det var inte fel det heller. Efter det så gick jag och la mig runt 23.30 och sov ut, det kom att bli en lång dag idag.

Ja precis, idag har jag suttit som speaker på lillebrorsans hockeycup. Jag ska även sitta på lördag och söndag så jag har en del kvar att göra. Idag hade jag i alla fall rätt snälla matcher så det var inte alltför mycket att göra och jag hoppas att det fortsätter så. Det låter väldigt enkelt när Christer Ellström sitter som speaker på A-lagsmatcherna men jag kan tala om att det är mycket att hålla koll på. Förutom speakningen så för jag även protokoll och sköter musiken.

Nu blir det snart hockey och jag är säker på att Leksand kommer krossa Nybro. Grabbarna borde va rejält revanschsugna efter förnedringen borta mot Huddinge sist och nu börjar även de nya killarna hitta sina roller i laget. Efter hockeyn så blir det nog hem och sova för att jag har träning imorrn och tillsammans med allt speakande och Leksand-Bofors så kommer det bli en lång dag även då. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och ta det lugnt ett tag.

Allt för nu


Torsdag 12/2



Sitter här och ska snart åka hem till pappa, vi ska även ta en titt på bilen inför besiktningen. Sitter annars och funderar lite angående kvällens fysträning och jag vet inte om jag ska gå eller ej. Det är nämligen -17ºC och träningen är frivillig. I vanliga fall så drar vi gränsen vid -15ºC så jag får se, ska prata med Ivan hur han gör.

Dagen har annars varit bra, gymmade med Tommy på förmiddagen och sen tog vi en Luckylunch med Emil. Det var roligt att träffa Tommy lite, har inte blivit så mycket på senaste tiden då han jobbat hela tiden. Han ska för övrigt hjälpa mig att få jobb genom att prata med chefen imorrn så jag hoppas det går bra, chefen är nämligen en nära vän till honom. Jag har inte för höga förhoppningar men jag hoppas att det går bra, det vore skönt att börja jobba igen.

För övrigt så har jag ångest inför helgen då jag ska sitta i speakerbåset på lillebrorsans hemmacup, känns inte som världens roligaste direkt men men... Nu ska jag åka, pappa står utanför och tutar. Hörs sen!

Allt för nu



Hemma igen



Hej!
Nu är jag hemma igen och sitter här vid datorn och "zippar" på en kaffe och gosar med katten. Åkte 07.44 imorse så jag var hemma tidigt och har både hunnit gymma och ätit. Det känns bra att komma hem, solen skiner, snön blänker och himlen är blå. Jag är i och för sig väldigt hemmakär av mig så det känns nästan alltid bra men jag tror att Sthlm skulle må bra av lite snö, man märker såväl hur den lyser upp omgivningen här hemma.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer idag, ska det lugnt ett tag först sen får vi se. Ska bli skönt att träna fotboll ikväll, jag är ruggigt sugen så jag hoppas att det går bra, det gäller att spela enkelt och inte vilja för mycket. Nåja, det får gå som det går, det känns i alla fall skönt att va hemma som sagt. Leksand spelar förresten ikväll efter uppehållet och jag har spelat på att vi ska vinna med minst tre mål. Satte för övrigt ytterligare ett spel igår så nu har jag satt mina fem senaste.
In Sweden we say "det går bra nu" :)

Allt för nu


Äntligen löst!



Nu har jag pratat med SJ och jag fick ett värdebevis på min mejl som jag skrev in när jag nyss köpte den nya biljetten hem. Med andra ord så blir hemresan helt gratis och det känns som att det är det minsta de kan göra. Samtidigt ska de väl få lite cred för att den här lösningen var smidig men annars så står de inte direkt överst på min "tycka om-lista".
Hur som helst så åker jag med InterCity-tåget kl 07.44 och jag hoppas att jag är hemma strax före elva. Nu får det fan inte krångla mer!

Annars så har jag och Ylva mest gått på stan idag och hon småshoppade lite. Dock så köpte även jag nått så håll i hatten nu, eller ska jag säga håll i kepsen? Ja ni hörde rätt, jag köpte en keps. Jag köpte den på streetwear-butiken som jag en gång i tiden köpte en annan keps på. Då var jag helt kär i min keps och sen den blev stulen så har jag inte använt någon ny. Nu betyder det i och för sig inte att jag kommer använda den här så mycket heller, tänkte bara ha den när jag inte orkar fixa håret. Fan, nu blev det fel eftersom jag sällan orkar fixa håret...

Nåja, hur som helst så är det, som ni kanske ser en svart keps av märket Y.L.D. Jag tänkte först ta en Yankees-keps men jag tog den här för att den var skönast, hur den ser ut spelar mindre roll. Värt att notera är att jag tagit bort klistermärket då jag tycker att det är fult och så kommer jag bära kepsen bak-och fram för att det är skönast. Det känns väldigt konstigt för tillfället, både för att jag varken är hip-hopare eller en van kepsbärare men jag antar att det blir bättre. Som sagt, jag ska bara ha den när jag är ful i håret, vilket i och för sig är rätt ofta...

Allt för nu


Satans Järnvägar



Gårdagen blev en mardröm!
Jag lämnade Leksand kl 13.09 för avfärd mot Sthlm, helt ovetandes om vad som väntade...

Fram till Borlänge gick resan bra men det var också allt. Väl framme i Borlänge så fick vi stå på stationen och vänta väldigt länge p.g.a. en fabriksbrand i Hedemora nära järnvägen. Efter ca 50 minuters väntan så fick vi reda på att tåget inte skulle gå längre utan att det istället skulle ersättas med buss. Så långt höll jag ändå humöret uppe...

När det sen dröjde ytterligare 70 min innan bussen kom så började man lessna lite smått men vi var i alla fall äntligen på väg med direktiven att bussen skulle köra oss direkt till Sthlm. Dock så vet vi ju alla hur SJ är och på vägen fick en påtagligt less busschaufför nya direktiv. Bussen skulle nu stanna i Avesta där ett tåg stod och väntade på oss. Problemet var bara att när vi väl kom fram så stod där inget tåg. Vid det laget så tappade de flesta humöret men jag, Erik Sundberg och en skön kille från Rättvik vid namn Andreas, gjorde vårt bästa för att hålla fanan i topp. Vi höll för övrigt ihop hela resan och utan dem så hade jag inte stått ut...

Efter 40 minuters väntan så kom i alla fall äntligen beskedet att busschauffören nu istället skulle köra oss hela vägen till Uppsala. Väl där fullbordades parodin när vi fick stå och vänta på samma tåg som vi klev av i Borlänge samtidigt som det till slut blev ytterligare 20 min försenat. Nåja, när vi väl kom ombord så gick vi till bistron och köpte öl av samma tant som jag köpte kaffe av i Borlänge, dock så var hon lite tröttare nu...

När vi sen äntligen nådde Sthlm så var klockan 19.45 och vi var försenade med 3½ timme. Jag skulle vart framme kl 16.16 men vi lämnade inte ens Dalarna förän kl 17...
Hur som helst så var åtminstone busschauffören väldigt bra och han gjorde sitt yttersta för att lätta på stämningen. Inte nog med att han verkade va en riktig stjärna, killen drog även roliga historier och det var skönt att få skratta lite.

"Det var en italienare som blev tagen av maffian och fastbunden sittandes på en stol. Efter en timme så kom det in en stor maffiakille och vred huvudet ett helt varv på honom. Italienaren tittade då upp på maffiakillen och sa, jadu, det är alltid roligt att se sig omkring OCH DET HAR NI GJORT NU GOTT FOLK!"
Känns som att han hade ett par standardvitsar på lager men han räddade i alla fall min dag lite. Nu känns det lite bättre när jag fått sovit ut men Sthlm är annars grått och tråkigt, inte som hemma direkt...

Nu ska jag gymma och sen ska jag ringa och klaga så jag får tillbaka min resa, HEJA SJ!

Allt för nu


Stockholm nästa



Imorrn kommer jag kliva upp tidigt för att äta en stadig frukost och sen dra ut och springa. Jag missar nämligen morgondagens fysträning p.g.a. att jag åker till Sthlm imorrn kl 13 så jag känner mig tvungen att kompensera det. Det ska ändå bli skönt att träffa Ylva igen så att vi inte bara säger upp kontakten. Jag tror och hoppas att det kommer funka bra, hade jag inte gjort det så hade jag inte åkt. Samtidigt är Ylva ensam hemma då hennes mamma ligger på sjukhus så jag tycker samtidigt lite synd om henne.

Vi får se vad vi gör, en fika eller två med hennes vänner blir det säkert. På tisdag ska vi i alla fall gymma så jag tappar inte så mycket träning på att va borta, inte för att det är så viktigt. Förstå mig inte fel, jag väljer ju att åka för att jag vill samtidigt som träningen ändå är en stor del av min vardag. Det kan för övrigt verka lite konstigt att jag åker på just en vardag men det passar bra då hon är ledig på tisdag. Får se hur det kommer att bli, jag är hur som helst glad över att träffa henne igen.
Hör av mig imorrn innan jag åker.

Allt för nu


Flertalet spelvinster



Hej igen!
Jag tänkte skryta lite med att redovisa mina fyra senaste spel som samtliga gick in.
Jag spelade ett igår och tre idag, här kommer de.

Fredag 7/9

Trippel
Sverige-Tjeckien 1 (6-4) odds 1,75
Lecce-Inter 2 (0-3) odds 1,45
Detroit-Edmonton 1 odds 1,45

Insats 50kr
Odds 3,68
= 184kr


Lördag 8/9

Singel
Barcelona-Sporting Gijón (handicap 0-2) X
Slutresultat 3-1

Insats 50kr
Odds 3,55
= 177,50kr

Dubbel
Palermo-Napoli 1 (2-1) odds 1,90
Recreativo de Huelva-Athletico Madrid 2 (0-3) odds 2,20

Insats 50kr
Odds 4,18
= 209kr

Femling
Sverige-Finland 1 (4-0) odds 1,70
West Ham-Man United 2 (0-1) odds 1,50
Bayern München-Borussia Dortmund 1 (3-1) odds 1,30
Villareal-Numancia 1 (2-1) odds 1,40
Barcelona-Sporting Gijón 1 (3-1) odds 1,13

Insats 50kr
odds 5,24
= 262kr

Jag är riktigt nöjd med detta, sammanlagt blir det 832,50 kr.
Ville bara passa på att skryta för en gångs skull :)

Allt för nu


Bristande respekt



Jag pratade med en mycket god vän härom natten och det fick mig att tänka lite. Jag tänkte då på vissa killar som inte tänker innan de talar eller agerar. Vissa saker säger man bara inte till folk, det spelar ingen roll hur arg man är och man säger absolut inte såna saker till nån man tycker mycket om. Jag tror att det är en viss typ av killar som säger såna saker, killar som saknar respekt för sin omgivning. Det kan också vara så att de har för mycket självförtroende så det stiger dem åt huvudet. Jag vet inte vad det är men man kallar i alla fall inte nån man älskar för "jävla hora" eller liknande.

Sen kom jag att tänka på killar som tar sig alldeles för stora friheter. I min teori så känns det också som killar med för mycket självförtroende. Det känns som de tänker "klart jag får göra så om jag vill, jag är het och det tycker hon säkert". Egentligen så är det inget fel att självförtroende men man måste vara ödmjuk så man inte börjar tro att man är bättre än andra. Hur som helst så går man inte fram och tar nån på arslet eller brösten, i alla fall inte på det sättet. Om man känner nån som man klappar på rumpan lite lätt så må det väl vara okej, bara de tar det på rätt sätt. Man ser verkligen när avsikten är en annan.

Min slutsats om detta är i alla fall att man ska tänka sig för innan. Det sårar de personer som man utsätter för detta även om det kanske inte märks för stunden. Personen som jag pratade med var väldigt ledsen och det retar mig att vissa killar tror att de får bete sig som de vill. Håller ni med? Ge mig gärna er syn på saken, ni förstår nog vad jag menar...

Allt för nu


God morgon



Gårdagen var väldigt lugn. Träningen gick jättebra, mitt lag var kanske inte det bästa på pappret men alla gjorde det de skulle och vi spelade riktigt, riktigt bra, framför allt defensivt. Det var väldigt skönt att få en sån träning i benen då ni vet att det gått lite sämre för mig ett tag men igår fick jag dessutom både agera framspelare och målsytt. När jag väl sen kom hem så blev det fläskkarré med bea-sås och potatis innan jag inväntade Dans ankomst.

Dan kom tio minuter innan Sverige-Tjeckien började och det var en riktigt bra hockeymatch som vi fick bevittna. Jag brukar inte bry mig så mycket i de här landslagsturneringarna men i "LG Games" så har Sverige verkligen fått med ett bra lag och alla spelare verkar extra tända av det och av att spela på hemmaplan. Hur som helst så vann Sverige med 6-4, vilket innebar att jag bara hade en match kvar i natt för att sätta mitt tips eftersom Inter slog Lecce med 3-0. Nåja, Detroit var i alla fall tvunget att vinna och det gjorde man med hela 8-3 så det ska bli skönt att hämta ut lite extra slantar sen. Idag ska jag för övrigt se när Sverige möter finnarna, men den matchen vågar jag inte spela även om jag tror att vi vinner.

Kvällen då?
Jo, den avslutades framför tvn med filmen "Ocean's Twelve". Jag har alla filmerna sen förut men den fick duga då jag hade sett de flesta filmerna som gick på tv igår. Även om gårdagen inte var världens roligaste så var den lugn och skön.
Nu ska är kaffet klart så jag ska ta mig en mugg. Hör av mig lite senare. Hoppas Sverige kan bjuda på fler PP-mål á la Mårtensson-Omark, det var lätt matchens behållning igår sett med svenska ögon.

Allt för nu


Bolt



Gårdagskvällen blev riktigt rolig. Tacosen var god, synd bara att Spogge åt upp allt ;)
Efter maten så satt vi oss för att se på Bolt, ni vet den nya animerade filmen om en hund som tror sig ha superkrafter. Nåja, den var i alla fall grymt bra och speciellt den lilla tjocka hamstern som vi tyckte påminde väldigt mycket om Spogge. Hur som helst så rekommenderar jag filmen starkt för den som inte sett den och då ska den självklart inte ses på svenska. Animerade filmer är enligt min åsikt, alltid bäst på engelska.

Nåja, allt eftersom promillehalten steg hos Evert & Spogge så lutade det mer och mer mot baren och så fick det bli. Själv tog jag det lugnt med tanke på träningen som jag ska på snart men det var trots allt en bra kväll. Ikväll blir det annars bara lugnt för min del, Sofia ville ta en fika i eftermiddag så jag får väl se om hon hör av sig.
Nu ska jag packa väskan med träningskläder!

Allt för nu


Rapport från dagens träning


Samling i mittcirkeln, Kempe håller låda...

Hej allihop!
Jag och Robin drog imorse ner på A-lagets träning, främst för att få en titt på den nygamla stjärnan Petrovicky och Mathias Johansson. Tänker sammanfatta träningen i allmänhet lite kort först. Det var ett rätt tröttkört lag efter en hård veckas träning som ändå gjorde allt för att hålla tempot uppe. I skridkomomentet så ser Ollas, Doell, Prestberg och Petro starkast ut då de har en j-vla acceleration under rören.
När det inte var hårdkörning så lektes det en hel del och många skratt hägrade, speciellt på Huokko, Petro och Pelle. Dom säger att blondiner har roligast, idag var det gubbar som hade roligast.



Challe vilar lite efter att gubbarna haft lekstuga...


Petrovicky då?
Jo, som jag redan nämnt så verkar han ha gått rakt in i laget och har ständigt ett leende på läpparna. Han har bra fart och ser spelsugen ut. Värt att notera var annars att han spelade med "Challe" på i stort sett alla övningar, det råder inga tvivel om att de kommer spela ihop mot Huddinge den elfte, STACKARS HUDDINGE!

Johansson då?
Ja, idag var det bara en Johansson på isen då vår svensk/kanadensare Eric är borta p.g.a. en revbensskada, inget allvarligt dock. Jag snackar alltså om Mathias Johanssons intåg i laget och vad ska jag säga? Mjo, han gjorde inte så mycket väsen av sig men man ska samtdigt komma ihåg att han är ny i laget och han verkade lite blyg. Själv så tvekar jag inte en sekund på vad han kommer att tillföra laget. Noterbart är annars att han bytt från nummer 37 till nummer 25 p.g.a. att det gick skit i Malmö med #37 på ryggen. Ja, ni vet vad de säger, hockeyspelare är ett vidskepligt släkte.

Annars då?
Ja, det allmänna intrycket jag får är att det är ett spelsuget lag med bra stämning och en god harmoni. Det var även kul att se de norska lirarna som är här på ett utbyte, de såg pigga ut. Dagens behållning var annars på en-mot-en övningen där Huokko gick mot Prestberg. Pelle bjöd på en schysst filmning som Janne sågade totalt, mycket roligt!
När jag satt där så slogs jag annars av att jag fan tror på det här laget och att vi verkligen kan greja kvalserien. SSK ska nog inte vara några problem, jag är mer orolig för Rögle som jag tror blir det andra laget. Trots att Malmö går bra så oroar det inte mig, det känns inte som att nåt av de allsvenska lagen kommer ro på oss, inte när det väl gäller...

Spelare som saknades idag?
Tänkte runda av inlägget med vilka som var frånvarande idag.

Eddie Läck
(vet inte varför, troligen fortfarande krasslig)

Eric Johansson
(revbensskada)

Pi-Ed Bellemare
(landslagsuppdrag)

Morter Green
(landslagsuppdrag även han)

Petter Ullman
(sviter efter hjärnskakningen)

Oliver Ekman-Larsson
(J18 landslaget)


Nu ska jag och Robin käka kinamat till lunch, ska bli gott. Ikväll blir det tacos, PS3 och nån pilsner hos Evert.

Allt för nu



Ändrade planer



Eftermiddagen blev inte alls som jag trodde. När jag hade gymmat klart så såg jag att jag fått sms från Tommy. Killen hade fått förhinder och kunde inte göra nåt så det blev återigen några koppar kaffe på Gårdscaféet, den här gången med Evert och Emil. Det va riktigt skönt och efter det så gick vi hem till Emil och lyssnade på musik och lirade lite "Army of two men".

Nu sitter jag här hemma och ska strax byta om för fysträning, är egentligen inte alls motiverad men vi skulle köra lätt idag så det ska nog ordna sig. Åker för övrigt INTE till Sthlm i helgen så jag blir alltså hemma. Imorrn kväll blir det tacos, PS3 och nån pilsner hos Evert, kommer bli kanon. Sen på lördag är det som vanligt träning och sen har jag lovat Fia att ta en fika. Nån som har nått förslag angående lördag kväll? Tänker bara ta det lugnt, poker kanske?
Nu måste jag byta om så jag kommer i tid.

Allt för nu


Sandlåda



Ja, det var verkligen låg nivå på den nämnde personen på baren igår. Det visade sig efter många försök till diskussion att det inte var nåt att bry sig om. Jag och Evert kände mer "men snälla, att du orkar". Förutom det så var det en rätt skön kväll, satt med Evert och några vänner och bara pratade lite allmänt innan jag sen gick hem och la mig.

Nu sitter jag här och äter en knäckemacka och ska snart till gymmet, det blir rygg idag. Hade lovat att ringa Evert men vi ses i alla fall varje dag så när Tommy ringde så kunde jag inte säga nej. Eftermiddagen kommer alltså spenderas med honom, vi får se vad vi gör. Troligen så ser vi "The Wrestler" som verkar va en väldigt bra film.

Vill förresten passa på att pika Ivan lite som igår sa att han ska till Falun idag för att titta på öppningen av den nya Clas Ohlson butiken. Jag som känner Ivan väl sa att han självklart skulle dit för att fika med en tjej han träffade på krogen förut och att det främst var därför han åkte dit. Tror ni att jag hade rätt? Jodå, mycket riktigt så ska han det men Clas Ohlson intresserade han också...

Allt för nu


Sliten i kroppen

Sitter hemma, äter lite kyckling och har just kommit hem från träningen. Den gick sådär, jag känner verkligen att jag inte kan prestera så bra för tillfället. Mycket av det tror jag beror på att jag är väldigt sliten, känner mig tung både mentalt och fysiskt. Dock så kommer det inte som nån överraskning då jag har tränat 10 gånger i veckan sen nyår och jag förstod att det skulle komma förr eller senare. Jag skippade ändå gymmet idag men imorn blir det som vanligt igen. Jag tror ändå att all träning är bra och jag har vilodagar ibland. Framför allt så bör det ge resultat närmare säsongen då vi trappar ner fysträningen en hel del, hoppas på det!

Fick frågan av brorsan idag efter träningen varför jag gör det här? Jadu... Jag känner att det är det enda sättet att bli bättre, det finns inga genvägar. Samtidigt så mår jag nog bättre i längden och jag får även tiden att gå på dagarna. Antingen så är jag korkad eller så har jag en poäng där, ni får avgöra. Jag känner ändå i det stora hela att jag trivs med det så jag ska inte klaga alltför mycket.

Nu tänkte jag gå ner till Evert på baren och ta en öl, dock så är en kille vid namn Boris där och han vill typ döda mig. Fattar inte alls varför men han har alltid varit så mot mig. För att ni ska förstå vår relation så är det så att vi gått i samma klass genom hela grundskolan och alltid varit bra kompisar men på gymnasiet så hände nåt. Själv så vet jag inte vad men han slutade pratade med mig och var alltid aggressiv när jag försökte va trevlig.

Nåja, nu så träffade jag han på gymmet i måndags och jag har inte sett han på typ ett år så jag gick fram efteråt i omklädningsrummet och frågade hur allt var och vad han gör nu. Då hotade han med att "knäcka min fucking jävla nacke". Självklart så trodde jag han skojade men då blev han ännu argare och sa "du, jag är fucking seriös, du ska va glad att vi är på allmän fucking jävla plats".
Det blev helt tyst i omklädningsrummet och alla gick och duschade. Nu så smsade Evert mig och Boris är på baren och frågade var jag är för att han ska döda mig. Själv så fattar jag ingenting och ingen av mina vänner heller så jag tänker gå dit. Jag måste liksom få en förklaring, han måste ha nån väldigt bra anledning.

Jag vet att detta låter helt absurt men det är sant och han blir nog ännu argare när han ser att jag bloggat om det. Det skiter jag i alla fall i, jag vill bara veta varför och det är inte direkt så att jag kan diskutera med han...

Allt för nu


Seg dag



Idag så har jag typ inte gjort nåt, mest tagit det lugnt och smörjt benen med tigerbalsam. Har även haft Jimmy här och vi har sett "Time Out" och spelat dator. Allt detta beror på att jag kände mig fruktansvärt trött när jag kom hem kl 23.57 igår kväll. Jag hade nämligen spelat innebandy i Åkerö från kl 22 så det blev tre träningspass igår, i vanliga fall brukar jag annars åka hem efter gubbandyn och sova.

Just därför så valde jag i alla fall att avstå gymmet idag, jag kände att jag inte kan träna ihjäl mig då jag är trött i både ben och huvud. Det kommer alltså bli intressant att se hur träningen går ikväll då vi har fys i en halvtimme i Leksandshallen innan vi börjar spela. Nåja, jag ska inte klaga, jag tror att den här dagen kan ha varit bra för mig trots allt. Imorrn blir det dock gymmet igen men jag ska försöka att göra lite mer under dagen än vad jag gjort idag.

Allt för nu


Lika som bär



Oj, höll nästan på att glömma. På facebook har jag en "Lika som bär" mapp där jag publicerar lite människor som är lika varann och bilden ovan är den senaste i raden. Är riktigt nöjd med den även om den är från den tiden då Jackman var yngre och mindre alkoliserad. Nu ser han mycket mer sliten ut och är ännu mer lik vår favorit Scrubs-stjärna Dr. Cox.
Nåja, visst är det väl likt? :)
(För er som inte vet det så är Jackman hockeyspelare i Leksands IF)

Allt för nu


Skön långfika



Sitter här med Evert och ser på "2½ men" på 3:an. Åkte till han runt fyratiden och vi drog direkt till Gårdscaféet för att ta en långfika. Det blev hur nice som helst då det var klent med folk där så vi satt mest och snackade skit med Adam som inte hade så mycket att göra. Det blev en cappucino, en "evertboll", varsin kaffe och varsin varm kycklingsandwich med tsatziki. Det var ett perfekt mellanmål, självklart till väldigt förmånliga kompispriser och vi satt där ända till kl 17.55 då Adam stängde.
Kort sammanfattat så var det kanon och den här dagen har varit väldigt bra!

Vi bestämde att försöka styra upp lite poker i helgen, får se om det blir av. Nu ska vi bara ta det lugnt tills jag ska på innebandyn, vi får se om jag lirar med Evert & Co kl 22 också, det beror på om jag orkar.
Annars så vill jag hylla Ivan som lyckades med konststycket att köra iväg med motorvärmaren ikopplad i bilen, bra jobbat!

Allt för nu


Aj som fan!


Ugnjävel! Eller egentligen var det väl grytlappens fel...


Hej allihop!
Igår kväll blev det som sagt filmen "Bodies Of Lies" hos Ivan. Det var en film som jag tror Ivan uppskattade mer än jag, den föll mig inte riktigt i smaken men den får ändå godkänt. Annars så har jag gymmat bröst idag och sitter och väntar på att fiskgratängen ska bli klar.

Dock så gick det åt pipan när jag skulle lyfta upp gallret i ugnen. Märkte nämligen inte av ett hål i ena grytvanten så när jag tog i det skållheta gallret så brände jag mig rejält på höger tumme. Hoppas nu bara att jag kan hålla i innebandyklubban ikväll, annars får jag väl tejpa men trots att jag kylt länge så svider det rejält nu...

Nåja, innebandy ikväll alltså. Hoppas verkligen att det blir lika roligt som förra gången då det inte var det minsta grinigt och reglerna efterhölls bra. Tills dess ska jag spendera eftermiddagen med Evert. Får se vad vi hittar på, en fika känns inte omöjligt.

Allt för nu


Fortsatt bra dag


Hade inte kameran med mig men maten såg nästan ut så här :)


Nu är jag hemma igen mätt och belåten. Maskinen krånglade för pappsen på jobbet idag så han kom hem tidigare då han var tvungen att beställa en ny termostat. Själv var jag glad över hans olycka då vi fick lite "far&son-tid" och det är sällan fel. Vi passade därför på att byta spolarvätskapumpen på bilen så nu har jag fått det ur världen, sköönt! :)

För att visa min uppskattning så lagade jag mat som precis blev klar när pappa kom hem, Pannbiff, gräddsås, lök och potatis blev det. Pappa blev glatt överraskad och nu är alla glada och nöjda. Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen blir det gymmet trots allt. Fysen blev inställd p.g.a. kylan då det nu är -20°C så jag tänkte ta ett benpass så att jag i alla fall vart lite nyttig idag. Ikväll blir det en film med Ivan och lite kaffe.

Allt för nu


Kylig start på veckan



Utanför fönstret strålar en skinande sol mot det frostiga vitklädda vinterlandskapet. Tittar man upp så är himlen sådär oskyldigt blå som Ted Gärdestad en gång sjöng om. Öppnar man sen fönstret så möts kinderna av ca 17 grader kall luft som verkligen injuter energi i en. Tro mig, idag är en sån dag då man inte vill ligga kvar i sängen, i alla fall inte jag.

Dessa dagar så känns allt så mycket lättare, vädret har en sån inverkan på mig. Allt är psykologiskt och tänk vad underbart allt skulle kännas om det alltid var så här vackert ute. Tänk en sommar med bara fina dagar och solsken? Nåja, nu ska jag snart försöka fixa någon lunch och sen så ska jag gymma. Dock så hade jag tänkt att jag skulle hinna fixa bilen idag också, den måste besiktas den här månaden. Aja, hur som helst så hoppas jag på en bra dag och jag känner mig för en gångs skull rätt så positiv...

Gårdagen då? Jo den blev sådär lugn som jag ville. Jag och Ivan såg på Inter-Torino, jäkligt tråkig match för övrigt. Sen så avslutade jag kvällen i soffan framför Beckfilmen "Skarpt läge" som jag redan sett förut.
Höll förresten på att glömma, jag såg "Time Out DVDn" igår också, snacka om att det var roligt! Köpte den för några veckor sen och den kan jag verkligen rekommendera!

Allt för nu


Dagen efter



God morgon!
Har precis kommit hem och borstat tänderna och tvättat ur håret. Hamnade på en efterfest som alrig blev nåt annat än en "sovfest" men det va rätt nice i alla fall. Nu sitter jag här pigg och glad och har sovit sen typ kl 03.30 samtidigt som jag slapp gå hem i kylan inatt.

Hur blev gårdagen då? Jo, den blev riktigt rolig, träffade många polare som var rejält fulla och roliga. Vill inte nämna några namn... ( Börjar på E och slutar på vert). Dock så blev det inga tjejer den här gången heller men jag har inte känt för det. Känner just nu att det bara är så mer värt att roa sig med grabbarna, däremot så vet jag inte om Ivan eller Macke fick napp, lägesrapport tack! För övrigt så var Sibyllakön härligt oseriös igår, inte varje natt man har roligt där. Det brukar mest va grinigt för att folk vill ha sin mat men inte igår som sagt :)

Nåja, det var allt om igår. Nu ska jag sova nån timme till tänkte jag, ställer mobilen på elva.
Känner för en skön dag idag, kanske med nån kaffe hos Ivan om han är på humör...

Allt för nu


RSS 2.0